۱۳۹۱ آبان ۱۱, پنجشنبه

چهار بازداشتی مسیحی در اهواز به یک سال حبس محکوم شدند


کشیش فرهاد و همسرش شهناز
گزارش ها حاکی است فرهاد سبکروح کشیش کلیسای جماعت ربانی اهواز، و همسرش شهناز جیزان و دو تن دیگر از خادمین کلیسای اهواز به نام های ناصر ضامن دزفولی و داود علیجانی از سوی دادگاه انقلاب اهواز به یک سال حبس محکوم شده اند.

سایت محبت نیوز که اخبار مسیحیان ایران را پیگیری می کند، پیشتر گزارش داده بود دادگاه چهار تن از نوکیشان مسیحی در ۲۴ مهر ماه ۱۳۹۱، ۱۵ اکتبر ۲۰۱۲ در محل شعبه دوم دادگاه انقلاب اسلامی دادگستری شهرستان اهواز برگزار شده است.

دادگاه انقلاب، اتهام این چهار تن از اعضا کلیسای جماعت ربانی اهواز را ، «گرایش به آئین مسیحیت ، دعوت از افراد مسلمان به تغییر دین، و همچنین فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق ترویج مسیحیت تبشیری» دانسته است.

فرهاد سبکروح کشیش کلیسای جماعت ربانی اهواز، و همسرش شهناز جیزان و دو تن دیگر از خادمین کلیسای اهواز به نام های ناصر ضامن دزفولی و داود علیجانی چهار نفری هستند که در دی ماه ۱۳۹۰ توسط ماموران امنیتی اهواز بازداشت شدند.

به گزارش محبت نیوز، در جریان دادگاه، قاضی پرونده هریک از متهمان یاد شده را به استناد ماده ۵۰۰ قانون مجازات اسلامی «مجرم» دانسته و هر کدام این افراد را به یکسال حبس تعزیزی محکوم کرده است.

گزارش شده که این حکم در مرحله بدوی صادر شده و در صورت اعتراض متهمان، حکم برای تجدید نظر به دادگاه ارجاع خواهد شد.

گزارش ها حاکی است گروهی از نمایندگان مسیحی پارلمان انگلیس، پس از تحقیقات چند ماهه درباره وضعیت آزار و اذیت مسیحیان ایرانی، یافته‌های خود را طی مراسمی روز دوشنبه، ۲۹ اکتبر، هشتم آبان ماه منتشر کردند. گزارش این گروه، طی برنامه‌ای با شرکت برخی از نمایندگان پارلمان انگلیس، فعالان حقوق بشر، و نمایندگانی از کلیساها و سازمان های مسیحی ایرانی ارائه شد.

منصور برجی، یکی از رهبران کلیسای ایرانیان لندن در ای میلی به رادیو فردا، گفت که در گزارش منتشر شده، آزار و جفای مسیحیان ایرانی «از وخیم‌ترین نوع» خود توصیف شده است. بنا بر این سند، مسیحیان انجیلی با تهدید دایمی به بازداشت، آزار و پرداخت وثیقه‌های سنگین و ناعادلانه روبرو هستند.

همچنین گفته شده که احمد شهید، گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران نیز با شرکت در این برنامه نیز با حاضران گفت وگو کرده است.

در گزارش گروه پارلمانی از دولت بریتانیا، پارلمان اروپا، سازمان ملل و نهادهای دیگر خواسته شده تا دولت ایران را نسبت به اجرای تعهدات قانونی خود برای احترام به حقوق اقلیت های دینی و مسیحیان مسئول بشناسند.




هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر